GÅLÅ I GUDBRANDSDALEN

    

- EN SIKKER INVESTERING
Gålå byr på en rekke friluftsaktiviteter og har nær beliggenhet til Gålå Høyfellshotell og hytter, Wadahl Høyfjellshotell samt Gålå Ski og Sommer Arena. Et ekspertpanel fra bladet "Investor" har sett på en rekke hytteområder i Norge, og har kommet frem til at Gålå er blant de områder som har størst utviklingspotensiale når det gjelder verdistigning på investeringen. Her er gode muligheter for rekreasjon både sommer og vinter, med fin blanding av private hytter og utleiehytter.
Gålåtoppen ligger i et område som har hatt en godt planlagt og kontrollert utbygging. For de som ønsker utleie av sin hytte, har Gålå en meget lang sesong, noe som gjør investeringen mer lønnsom.
   
MIDT I SENTRUM AV SKI- OG SOMMERAKTIVITETER
Gålå Ski og Sommer Arena er senter for all fritidsaktiviteter på Gålå og er blant annet ansvarlig for alpinsenteret.
Vinterstid har Gålå Ski Arena stort aktivitetsprogram for alpint. telemark, freestyle, snowboard, og til med rafting på snø. Her er skiskole, skiutleie, "halfpipe" for snowboardere og nytt kjelkeanlegg i Gålågynten.
Gålå Sommer Arenas aktivitetesprogram tilbyr blant annet fotturer, sopp turer, breturer, rafting, offroad sykling og mye mer.
Hver sommer spilles Henrik Ibsens "Peer Gynt" på amfiscenene ved Gålåvannet. På vinteren er det forskjellige spill og aktiviteter.
 

 

 

 

 

 

Copyright © 2011 ASCO Eiendom AS

Telefon: 69 10 21 60. Telefaks: 69 10 21 89. Postboks 90, 1713 Grålum

Systemansvarlig